DE BESTE SERVICE

Een eigen kleermaker die altijd voor u klaarstaat.

Maatkleding maken is een vak apart. De juiste keuzes in materiaal, snit en model bepalen samen uw uitstraling. Om nog maar te zwijgen over het belang van nauwkeurig meetwerk. Daarom geven wij de hoogste prioriteit aan de kwaliteit van onze service. Ieder kledingitem krijgt de aandacht die het verdient. Door middel van persoonlijk contact en deskundig advies, zorgen we voor de perfecte match. Hierbij houden we rekening met uw wensen, uw postuur en de huidige mode. Zo ziet u er ieder seizoen weer stijlvol uit.

OPMETEN OP LOCATIE

The Private Tailor komt naar u toe. Wij komen bij u thuis of op kantoor, op het moment dat u het beste uitkomt. Om uw maten op te meten, om de nieuwste collectie met u door te nemen en uiteraard om uw gloednieuwe maatkleding nog een laatste keer door te passen. Uw gemak staat bij ons centraal, u hoeft dus zelf nergens meer achteraan.

MET DE HAND VERVAARDIGD

In ons atelier wordt uw kleding op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Zo is ieder stuk van de allerhoogste kwaliteit. Uw huidige maten en wensen worden discreet bewaard, zodat we u altijd snel van dienst kunnen zijn.