DE BASIS

De basis voor prachtige maatkleding is natuurlijk het gebruik van slechts de allermooiste materialen. Daarom werken wij samen met de beste stoffenhuizen van Engeland en Italië. De mogelijkheden zijn eindeloos. Duizenden luxueuze stoffen, knopen, garen en andere opties liggen voor u klaar. Het is zelfs mogelijk om uw eigen unieke prints te laten ontwerpen en op stof te laten drukken.

Wanneer u een afspraak maakt, komt onze kleermaker bij u langs met voorbeelden uit de nieuwste collectie materialen. Dan kunt u direct alle stoffen zelf bekijken en voelen. Maatwerk draait ten slotte om het juiste gevoel.

“QUALITY IS THE PRIDE OF WORKMANSHIP”

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Niet alleen ons aanbod in materialen is divers. We bieden ook een ruime keuze in de verschillende soorten kleding. We maken prachtige klassieke pakken en smokings, maar ook stijlvolle jassen en heerlijke ‘smart casual’ kleding. Zo voelt u zich bij iedere gelegenheid op uw best: in perfect passende kleding. Bekijk hieronder de actuele collectie.

DE EERSTE KEUZE

Uiteraard hebben wij een vast aanbod met uiteenlopende luxestoffen. Daarnaast brengen onze leveranciers regelmatig nieuwe collecties uit. Ieder seizoen wordt ons aanbod uitgebreid met nieuwe stijlen. Deze materialen zijn afgestemd op de laatste mode en trends. Omdat wij streven naar exclusiviteit, werken wij rechtstreeks samen onze stoffenhuizen. Zo heeft u altijd de eerste keuze uit hun nieuwste collectie.

GEPERSONALISEERDE PRINTS

Stoffen met een gepersonaliseerde print verwerkt in uw maatkleding.

Naast de collecties van onze leveranciers, gaan wij nog een stapje verder. Op uw verzoek, kunnen wij volledig gepersonaliseerde stoffen laten drukken. Deze stof wordt dan in de voering van uw kleding verwerkt. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een logo, tekst, of illustratie. Hiermee creëren we een uniek patroon, wat goed past bij het kledingstuk. Durft u het aan?